Geaca rosie de ski

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.12.2011 20:38 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi în jurul orei 12.50, de către M. Manuela, vânzătoare la un magazin de haine second - hand situat pe strada Mareşal Al. Averescu, din Timişoara, cu privire la faptul că a surprins o persoană în timp ce sustrăgea mai multe haine.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că cele relatate se confirmă, persoana reţinută în magazin de către vânzătoare este F. Florin, de 29 de ani. Asupra suspectului a fost găsită o geacă roşie de ski, precum şi 2 bluze, bunuri sustrase din magazin şi cu care suspectul era îmbrăcat.
Prejudiciul de 100 lei a fost recuperat, hainele fiind predate părţii vătămate. Persoana în cauză a fost condusă la secţie pentru audieri, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În aceeaşi zi, în jurul orei 14.45, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă de către C. Iulian, despre faptul că a reţinut două persoane în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri din magazin.
La faţa locului poliţiştii au stabilit că M. C. Vicenţiu, de 33 de ani, din Tărgu Mureş şi B. Petru, de 53 de ani, din comuna Săbăoani, judeţul Neamţ au sustras mai multe pachete cu colivă fiind surprinşi de un reprezentant al societăţii.
Bunurile în valoare de 80 de lei au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Cei doi vor fi cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.