Ghiseu mobil de pasapoarte la Jimbolia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.03.2013 22:20 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Marţi, 2 aprilie, la  ora 10, la punctul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş situat în Jimbolia, strada Tudor Vladimirescu, nr. 81, va începe activitatea de preluare, în sistem de Ghişeu Mobil, a cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice.
Cetăţenii care doresc să obţină un astfel de document de călătorie sunt invitaţi la sediul menţionat, cu actele necesare acestui demers şi anume: chitanţele pentru eliberarea paşaportului electronic (244 lei taxă paşaport + 32 lei taxă consulară, achitate la sediile CEC-Bank); cartea de identitate, în termen de valabilitate; paşaportul anterior, dacă este cazul.
Punctul de lucru va funcţiona o dată la patru săptămâni, între orele 10-15, începând cu data de 2 aprilie.
Paşapoartele vor fi eliberate în 14 zile calendaristice la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple - Timiş din strada Demetriade, nr. 1, Complex Iulius Mall - Timişoara sau în a patra săptămână de la preluarea cererii, la sediul punctului de lucru din Jimbolia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.