Giani si Alin - urmariti general retinuti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.06.2012 08:48 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră doi barbaţi din judeţul Olt care era daţi în urmărire generală din luna mai a anului 2012.

Ieri, în jurul orei 17.30, s-au prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice, călătorind cu un autoturism „Citroen”, cetăţenii români C. Giani, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în municipiul Slatina, şi G. Alin în vârstă de 33 de ani cu domiciliul în localitatea Potcoava, judeţul Olt.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui C. Giani şi G. Alin sunt emise de către Judecătoria Slatina mandate de executare a pedepsei închisorii, aceştia fiind urmăriţi general din data de 30.05.2012 pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Cei doi bărbaţi au fost predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Politie Judeţean Olt.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.