Grigore Grigoroiu: Dati-ne educatia inapoi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.11.2011 11:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Noi, studenţii liberali, observăm cu stupoare că generaţiile care vin din urmă sunt din ce în ce mai slab pregătite, iar responsabilitatea pentru situaţia dezastruoasă din învaţământul românesc este perindată de la unii la alţii.

Cluburile Studenţeşti Liberale Timiş consideră actuala putere vinovată pentru că ea ne-a promis reforme în Învăţământ şi nu a facut decât să politizeze Ministerul Educaţiei, care prin dorinţa sa de a revoluţiona sistemul educaţional, a produs doar schimbări majore ce au bulversat profesorii şi elevii, creând o profundă criza şi cauzând o scădere de la an la an a bugetului pentru educaţie.

Scăderea procentului din PIB alocat sistemului de Învăţământ a dus la salarizarea proastă a cadrelor didactice, la demotivarea acestora şi la lipsa de implicare a elevilor în procesul de învăţămant.

Astăzi, din cauza salariilor foarte mici, profesorii au fost nevoiţi să îşi caute încă un loc de muncă, au părăsit sistemul de Învăţământ în favoarea altor job-uri sau duc o viaţă mizeră pentru că se conformează.

Trecem prin aceste vremuri din cauza dorinţei politicienilor de la putere de a conduce peste un popor mai puţin educat şi mai slab pregătit, pentru că un popor mai puţin educat este mai uşor de manipulat şi convins.

Cluburile Studenţeşti Liberale Timiş îşi cer dreptul la educaţie şi la libertatea de a învăţa!

Plătiţi-ne profesorii ca să ne poată instrui fără grija zilei de mâine. Vrem educaţie pentru viitorul României! Daţi-ne educaţia înapoi!

Preşedinte CSL Timiş
Grigore Grigoroiu

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.