Incep lucrari de reabilitare a canalizarii pe strada Harniciei

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 25.06.2014 16:25 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Aquatim anunţa ca in data de 25 iunie 2014 incep lucrarile de reabilitare a reţelei de canalizare pe strada Harniciei, pe o lungime de circa 430 m.
Lucrarile presupun inchiderea parţiala a strazii.
Pentru buna desfasurare a lucrarilor si evitarea unor incidente,  se recomanda şoferilor sa parcheze masinile pe strazile alaturate celor pe care se desfasoara lucrarile, iar pietonilor sa traverseze doar pe podetele special amenajate, pe strazile in lucru.
Proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis” este cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea totala a proiectului este de 509.635.639 de lei (118.871.000 Euro) din care 73,93% sunt fonduri nerambursabile, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13,04% este asigurat de Aquatim, 11,30% de la bugetul de stat si 1,73% de la autoritatile locale  - Consiliul Judetean Timis si Consiliul Local Timisoara. In judetul Timis sunt vizate in principal urmatoarele investitii: sapte statii noi de epurare a apelor uzate, trei statii noi de tratare a apei potabile, extinderea si reabilitarea sistemelor de canalizare (aproximativ 200 km) si a retelelor de alimentare cu apa (aproximativ 100 km).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.