Infractiuni la legea circulatiei la Lugoj, Deta si Jebel

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.02.2012 12:29 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În data de 31.01.2012, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Deta l-au depistat pe K. BLAZIU, de 39 de ani, din comuna Tormac, în timp ce conducea un autoturism Calea Opatiţei din Deta, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe locul din dreapta faţă se afla proprietarul autovehiculului, F. GABOR, 36 de ani, din Tormac, care nu posedă permis de conducere, dar i-a încredinţat cu bună ştiinţă lui K. Blaziu să îi conducă autoturismul, cu toate că ştia că acesta nu posedă permis de conducere.

Celor în cauză, le-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

În aceeaşi zi, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Secţia 9 Poliţie Rurală Jebel, l-au depistat pe N. Ioan, de 35 de ani, din comuna Voiteg, conducând o autoutilitară. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere nicio categorie, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

În jurul orei 12.50, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Lugoj, au depistat pe strada Gheorghe Lazăr din Lugoj pe GHEORGHE P., din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.