Inovarea educatiei universitare...

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 05.06.2014 19:48 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Universitatea de Vest din Timişoara anunţa lansarea proiectului „Inovarea educaţiei universitare la nivelul ciclului de licenţa a viitorilor specialişti economişti in management şi administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabila a organizaţiilor din Romania in economia bazata pe cunoaştere - INOVMAN ”.
Proiectul este realizat in parteneriat cu Junior Chamber International Timişoara (JCI).
Durata de implementare a proiectului este de 18 de luni, incepand cu 13mai 2014, iar valoarea totala a acestuia este de 2.091.724.25 lei, din care 2.049.889.76 lei asistenţa financiara nerambursabila aprobata.
Obiectivul general al proiectului il constituie creşterea calitaţii procesului de invaţamant pentru studenţii economişti de la ciclul de licenţa prin promovarea invaţarii centrate pe student, creşterea relevanţei programelor de studii şi dezvoltarea de curriculum adaptat standardelor Europene ale pieţei muncii şi necesitaţilor de dezvoltare a societaţii bazate pe cunoaştere.
In cadrul acestui proiect se vor dezvolta/adapta doua planuri de invaţamant pentru specializarea Management şi ECTS, la nivel de licenţa, se vor dezvolta doua calificari: Management şi Administrarea Afacerilor; se vor aplica patru metode educaţionale moderne; se va elabora un ghid de bune practici privind dezvoltarea curriculara inovativa; se va realiza un portal colaborativ dedicat implicarii tuturor stakeholderilor in acţiunile privind asigurarea sustenabila a calitaţii procesului educaţional şi imbunataţirii conexiunilor cu piaţa muncii.
Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc in data de 6 iunie 2014, ora 10, in sala P02 a Facultaţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor, str. J.H. Pestalozzi, nr. 16.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.