Ion din Dolj cu permis fals la Cenad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.08.2012 10:53 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră timişeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat ieri, un conducător auto, cetăţean român care a prezentat la control un document fals deoarece nu poseda permis de conducere valabil.

În data de 06.08.2012, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, Ion C. în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dolj care conducea un autoturism marca BMW.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră i-au solicitat bărbatului să prezinte pe lângă documentele necesare trecerii frontierei şi permisul de conducere. Şoferul a prezentat la control un permis de conducere internaţional care nu îndeplinea condiţiile de forma şi de fond ale unui permis de conducere autentic. Astfel, au fost solicitate verificări suplimentare prin Biroul Naţional Interpol.
În urma verificărilor a fost stabilit faptul că persoana în cauză nu poseda permis de conducere.
Pe numele persoanei în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.