La furat de lemne fara ... documente de insotire

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.01.2012 17:31 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

La data de 26.01.2012 , în jurul orei 17, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.N. 68 A, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, au oprit pentru control un autovehicul care se deplasa pe raza localităţii Coşava.

S-a procedat la legitimare conducătorului auto stabilind că se numeşte M. I. Marian, de 41 ani din localitatea Ilia, judeţul Hunedoara, care transporta 15 metri cubi material lemnos din specia fag, fără a avea licenţă de transport marfă.

Faţă de acesta, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de nerespectare regimului transportului rutier public.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, au depistat, la data de 27 ianuarie 2012, mai multe persoane care transportau material lemnos fără a respecta prevederile Legii 171 din 2010.

Vasile C. de 51 ani, din comuna Ohaba Lungă, Mariana M. de 26 ani, din comuna Coşteiu şi Cosmin C. de 27 ani, din comuna Margina, judeţul Timiş, au fost depistaţi pe D.J. 609 B Bethausen, în timp ce transporta cu căruţa, câte un 1 mc material lemnos, fără documente de însoţire. În cauză s-a dispus confiscarea materialului lemnos şi sancţionarea acestora cu amendă în valoare de 2.000 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.