L.O.R.D/89: Cerem USL-ului sa nu cedeze si sa fie solidari cu cei iesiti in strada

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2012 18:13 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

L.O.R.D/89, constituită din asociaţii de revoluţionari legal înfiinţate până la data de 30.12.1992, asociaţii care nu au fost constituite în scopuri politice, dar care au ca obiective apărarea, respectarea şi promovarea idealurilor pentru care au luptat în acel Decembrie '89.

Urmare a măsurilor de batjocorire şi de umilire a poporului român, impuse de Guvern şi de partidul PDL ce se doreşte a fi partid Stat, prin care au fost lăsaţi bolnavi fără spitale, pensionari fără pensii, persoane cu handicap fără însoţitori, revoluţie fără revoluţionari, au dus la ample proteste pe întreg teritoriul ţării, prin care transmit că doresc să pună capăt umilinţei la care sunt supuse toate categoriile sociale ale acestei ţări.

Toate acestea au determinat Guvernul şi partidul Stat să poarte aşa-zise negocieri cu reprezentanţi ai societăţii civile, prin care nu se doreşte decât manipularea opiniei publice, iar aşa zisele negocieri sunt de fapt purtate între Guvern şi reprezentanţi ai partidului Stat.

Prin prezentul comunicat noi, parte a societăţii civile, care am luptat în acel decembrie '89 pentru democraţie, libertate şi pentru un stat de drept, ne exprimăm public de a nu participa la nici un fel de negociere cu actualul Guvern, ci dorim un Guvern de tehnocraţi care să pregătească alegerile anticipate pentru a garanta alegeri libere şi democratice.

Totodată, urmare a negocierilor purtate între USL şi actualul Guvern, cerem USL-ului să nu cedeze şi să fie solidari cu cei ieşiţi în stradă care solicită alegeri anticipate, nu comasate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.