Lucrari ample la retelele de apa si de canalizare in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.08.2013 17:44 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În cadrul proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, demarat de Aquatim cu finanţare europeană, firmele de contrucţii contractate lucrează la extinderi de reţele apă - canalizare, pe următoarele străzi:
în Timişoara: Calea Bogdăneştilor, Ovidiu Balea, Tazlău, Mircea cel Bătrân, Romaniţei, Nicolo Paganini, Ion Românu, Dimitrie Stan, Constantin Silvestri, Anton Bacalbaşa, Calea Urseni şi Podgoriei.
în Sânnicolau Mare: Eftimie Murgu, Crişan, Axente Sever, Gheorghe Şincai, Ştefan cel Mare, Nufărului, Popa Şapcă.
în Jimbolia: Tudor Vladimirescu, Constantin Brâncoveanu, Spre Nord, Kikindei, Bălţilor, Aleea Cito, Porumbeilor, Avram Iancu, Bld. Republicii, Victor Babeş, Spre Est şi Spre Sud, Foraj 1-9.
în Ciacova: strada Mihai Eminescu,  A.I.Cuza, Carpaţi, Plopilor, A. Iancu.
în Săcălaz: Strada 1, Strada 3.
în Buziaş: Strada 3, Strada 4, strada 5, strada 10,  Gării,  Matei Corvin, Unirii.
în Făget: Strada 1, Drumul Gladnei, Coşbuc, Vladimirescu, Cloşca.
în Recaş: strada 9
În Sânnmihaiu Român se desfăşoară lucrări la conducta de aducţiune apă potabilă şi la conducta de canalizare sub presiune (refulare).
Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente cetăţenii sunt sfătuiţi să ţină cont de următoarele recomandări: posesorii de autovehicule să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pe străzile în lucru pietonii să traverseze doar pe podeţele special amenajate.
Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 509 635 639 lei (118 871 000 Euro) din care: 73,93% sunt fonduri nerambursabile, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13,04% este asigurat de Aquatim SA, 11,30% de la bugetul de stat şi 1,73% de la autorităţile locale (Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.