Lucrari in cartierele orasului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.07.2012 14:33 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Din data de 16 iulie 2012 vor începe lucrările de reparare a carosabilului de pe Calea Buziasului, de la intersecţia cu str. 1 Decembrie (inclusv giraţia) până la intersecţia cu bd. L. Rebreanu (inclusiv giraţia).

Se va proceda la înlocuirea covorului asfaltic existent şi ridicarea capacelor la cotă. Pentru tronsonul cuprins între str.1 Decembrie şi Şt. O. Iosif nu se fac reparaţii în această perioadă, deoarece există un proiect cu fonduri europene pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe str. Ştefan cel Mare şi reabilitarea tramei stradale, proiect care a trecut de toate fazele şi se află la Bucureşti pentru semnarea contractului de finanţare.
În prezent se mai lucrează la strada Cloşca pentru modernizare şi extindere la patru benzi, în cadrul unui proiect cu finanţare europeană şi la carosabilul din zona Pieţei 700.
Se mai fac lucrări majore şi în zona delimitată de Calea Martirilor, străzile Lidia şi Versului, unde se înlocuieşte covorul asfaltic, se repară trotuarele şi se extinde iluminatul public.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.