Mai multe dosare penale la Faget

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.12.2011 15:36 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Lucratorii Formatiunii investigatii criminale din cadrul Politiei Faget au finalizat cercetarile cu propunerea de trimitere in judecata si sesizarea instantei de judecata, in mai multe dosare.

A fost inaintat parchetului dosarul de cercetare penala privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala prin nevirarea in termen cu stopaj la sursa a sumelor retinute reprezentand taxe si contributii la bugetul de stat de catre Alina H. de 28 ani, din mun. Lugoj, constand in aceea ca, in calitate asociat administrator la o societate comerciala, in perioada septembrie 2010 – iunie 2011, a retinut de la angajati suma de 1078 de lei, reprezentand taxe si contributii, fara a o vira la bugetul statului.
Si dosarul privind pe Marius R. de 49 ani, din Faget, pentru savarsirea infractiunii de furt in paguba avutului particular a fost finalizat, a fost inaintat procurorului cu propunerea de trimitere in judecata. Suspectul a sustras, in data de 18.09.2011, porumb de pe o holda particulara
S-au finalizat cercetarile in dosarul penal privind pe Victor B. de 21 ani, din localitate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat in paguba avutului privat, constand in aceea ca, in perioada decembrie 2010 – aprilie 2011, a patruns intr-o societate comerciala din localitate, de unde a sustras diferite bunuri in valoare de 7500lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.