Mai multe strazi din zona Freidorf au retele noi de canalizare

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 04.06.2014 19:51 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Aquatim SA a recepţionat de curand o parte din lucrarile de investiţii prevazute in zona Timişoara Sud, in cadrul proiectului cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis”

Astfel, locuitorii de pe strazile Rascoala din 1907, Romaniţei, Contemporanul, Dimitrie Stan, Ion Romanu, Splaiul Sofocle beneficiaza de reţele noi de canalizare.
Pe aceste strazi s-au executat lucrari de extindere a reţelei de canalizare, pe o lungime totala de circa 2,4 km.
Insa, pentru racordarea la noile reţele, proprietarii de imobile trebuie sa se prezinte la Serviciul Tehnic din cadrul Aquatim, in vederea obţinerii avizului tehnic de racordare.
Programul de lucru al Serviciului  este de luni pana vineri intre orele 8-15, iar adresa este str. Treboniu Laurean nr. 7A (in zona Pieţei Alexandru Mocioni).
Pentru obţinerea avizului sunt necesare urmatoarele documente: cerere tipizata (se gaseşte in varianta tiparita la sediul Serviciului Tehnic sau poate fi descarcata de pe site-ul societaţii http://www.aquatim.ro/avize-tehnice-45.html), extrasul CF individual şi colectiv al imobilului pentru care se solicita avizul tehnic sau contractul de vanzare-cumparare al acestuia şi copie dupa actul de identitate.
Menţionam ca pentru eliberarea avizului tehnic de racordare pentru imobilele situate pe strazile cuprinse in proiectul cu finanţare europeana, Aquatim nu percepe nici o taxa.
Ulterior obţinerii avizului, se va intocmi imediat contractul de furnizare a serviciilor de alimentare cu apa şi de canalizare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.