Marti 13 - Ziua Informarii Preventive

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.08.2013 19:27 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Marţi, 13.08.2013, între orele 14-21, Formaţiunea de Intervenţie “SALVO” din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, va organiza în parcarea Iulius Mall Timişoara (scara rulantă de lângă peretele escaladant) şi în Parcul Copiilor din municipiul Timişoara acţiunea “Marţi 13 - Ziua Informării Preventive”.
Cu acest prilej, pompierii militari vor organiza o expoziţie a tehnicii de intervenţie din dotarea inspectoratului si un punct de informare preventiva unde se vor distribui afise, brosuri si pliante cu riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţa la nivelul judeţului Timis.
În cadrul evenimentului se va mediatiza si Campania naţionala de informare si educare preventiva „F.O.C – Flacarile omoara copii”, campanie susţinuta de I.G.S.U. si E.ON Gaz România.
Reprezentanţii E.On Gaz Timisoara vor participa alaturi de pompierii militari la acesta acţiune, oferind pliante si fluturasi trecatorilor pentru a atrage atenţia asupra pericolelor la care se expun utilizatorii de instalaţii pe gaz neomologate sau cu defecţiuni si pentru a atrage atenţia asupra necesitaţii verificarii
acestora. Pe de alta parte, pompierii militari vor informa cetaenii asupra masurilor de prevenire a incendiilor la locuinţe si gospodarii, pentru evitarea diferitelor situaţii de urgenţa.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.