Martisor special la Aquatim

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 26.02.2014 18:35 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Aquatim va invita, vineri, 28 februarie, ora 10, la sediul central, din strada Gheorghe Lazar, Nr. 11 A, la o actiune de suflet, cu si pentru copiii cu deficiente de auz si vorbire, de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan”.
Aquatim continua, de fapt, campania de promovare a talentelor si competentelor copiilor si tinerilor speciali din regiune, pentru ca merita toata atentia si sustinerea, sunt speciali, increzatori si destepti!
Speram sa fiti alaturi de noi, vineri pentru a sarbatori intrarea in luna lui Martisor si debutul primaverii!
Copiii si tinerii de la Pufan vin cu martisoare si felicitari, confectionate de ei, pe care vi le vor prezenta, in speranta ca le va fi apreciat talentul, patentat, de altfel, in cadrul numeroaselor competitii si concursuri locale si nationale.
Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan” este o institutie de invatamant special care scolarizeaza copii cu varste cuprinse intre 2 si 17 ani, cu deficiente auditive, dar si cu deficiente senzoriale multiple. In prezent, institutia are un numar de 105  beneficiari, fiind unica in regiunea de vest a tarii.
Situatia, familiala si materiala, problematica, dar si deficientele de auz care le ingradesc integrarea lor scolara, profesionala si sociala, au lasat o anumita amprenta asupra copiilor, insa nu ii impiedica sa se exprime, ori de cate ori doresc, prin arta. Iar ei o fac extraordinar de bine!

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.