Misiune economica la Milano

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 05.08.2014 13:53 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, in perioada 31 august – 3 septembrie 2014, o misiune economica la Milano (Italia), cu ocazia Salonului International de incaltaminte
the MICAM este salonul international lider in industria incaltamintei, promovat de catre Asociatia producatorilor italieni de incaltaminte.
Evenimentul se deruleaza de doua ori pe an la Milano, capitala modei, in modernul centru expozitional Rho Fiera, in lunile martie si septembrie, odata cu lansarea colectiilor de toamna / iarna si primavara / vara ale anului urmator.
Expozitia ocupa o suprafata de 70.000 mp si reuneşte peste 1600 expozanti, din care 1000 din Italia si 600 din strainatate.
Evenimentul se adreseaza producatorilor si comerciantilor din industria incaltamintei care isi doresc sa vizioneze noile evolutii ale modei italiene si internationale din acest sector de activitate.
Termen limita de confirmare a participarii: 20 august 2014
Informaţii suplimentare şi inscrieri de participare la tel. 0374.160.914, e-mail: cbelei@cciat.ro, Claudia BELEI – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.