Misiune economica la Paris in domeniul agro-alimentar

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 06.08.2014 15:14 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza la Paris (Franţa), in perioada 18 – 23 octombrie 2014, o misiune economica cu ocazia Salonului International Agroalimentar
Salonul international de produse din industria alimentara SIAL este cel mai important eveniment de profil din Europa si una dintre cele mai semnificative din lume.
In cadrul acestei manifestari expozitionale sunt prezentate cele mai recente descoperiri din industria alimentara, a cateringului institutional si comercial, si a vinurilor.
La editia din acest an vor fi prezenti 5.838 de expozanti internationali, din 200 de tari si se asteapta peste 150.000 de vizitatori de specialitate.
Anul acesta, Salonul International SIAL – cel mai mare „observator” al inovatiei in sector alimentar, prezent la nivel mondial pe 5 continente, va avea loc la Paris intre 19 si 23 octombrie.  
Un eveniment de networking, focusat pe trenduri si inovatii, SIAL ofera oportunitatea de a degusta produse, de a stabili viitoare succese comerciale, de a intalni noi parteneri de afaceri pentru stabilirea de noi contacte in sectoarele de activitate prezente
Ajuns la cea de-a 50-a editie, SIAL va marca evenimentul printr-un show TV cu participarea a 50 de bucatari internaţionali.
SIAL lanseaza si sectorul ECHIPAMENTE, TEHNOLOGII SI SERVICII: echipamente pentru procesarea alimentelor, linii de control si management al productiei, mentenanta, igiena, procesarea deseurilor, echipamente pentru comercializarea produselor alimentare si pentru catering.
Termen limita de confirmare a participarii: 3 octombrie 2014.
Informaţii suplimentare şi inscrieri de participare la tel. 0374.160.914, e-mail: cbelei@cciat.ro, Claudia BELEI – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.