Misiune economica la The London Wine Fair

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 04.04.2014 17:42 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 31 mai – 3 iunie 2014 o misiune economica in Regatul Unit al Marii Britanii, cu ocazia expozitiei internationale  „The London Wine Fair”
Cu o traditie de peste 30 de ani, London International Wine Fair este o manifestare de renume la care participa importatori, comercianti, producatori, agenti, detinatori de restaurant şi somelieri.
„The London Wine Fair” este unul dintre cele mai importante targuri specializate la nivel mondial din domeniul industriei viticole şi ofera oportunitatea stabilirii de contacte intre furnizorii si producatorii din acest domeniu.

Urmarea succesului de care s-a bucurat evenimentul in 2013 unde peste 10.000 de vizitatori din 79 de ţari au avut ocazia de a degusta peste 9.000 de sortimente de vinuri, organizatorii işi propun pentru ediţia din acest an atragerea unui numar şi mai mare de vizitatori. De aceea, targul se adreseaza oamenilor de afaceri care activeaza in domeniul HO.RE.CA., producatorilor si comerciantilor de vin, responsabililor pentru cumpararea sau selectarea vinurilor pentru afacerea lor, atat din Marea Britanie, cat şi din strainatate.
Detalii suplimentare privind expoziţia puteţi obţine accesand pagina de internet: http://2014.londonwinefair.com
Inscrieri şi relaţii suplimentare la tel. 0256-490771/2, 0374160916, e-mail: cnitu@cciat.ro, Catalina CULDA.
Termen de inscriere: 18 aprilie 2014.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.