Misiuni economice timisene in UE

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 15.02.2014 11:39 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Centrul Enterprise Europe Network (EEN) Timisoara organizeaza doua misiuni economice sub genericul  “Missions for Growth / Misiuni pentru Dezvoltare”, conduse de vicepresedintele Comisiei Europene, Antonio Tajani, in Grecia, la Atena, in perioada 10 – 12 martie 2014, şi in Italia, la Napoli, in perioada 13 – 15 martie 2014.
Acest tip de evenimente destinate dezvoltarii si cresterii competitivitatii industriei europene au ca scop oferirea de oportunitati de interrelationare si colaborare cu IMM-uri din intreaga Europa, prin EEN, cea mai larga retea din lume care furnizeaza servicii de informare si consultanta pentru intreprinderi, reunind 600 de organizatii membre din Uniunea Europeana si organizatii de sprijinire a afacerilor din peste 50 de tari ale lumii.
Urmarea succesului de care s-au bucurat evenimentele similare din 2013, vicepreşedintele Comisiei Europene propune pentru editiile din acest an o serie de parteneriate de afaceri si burse de contact concentrate pe dezvoltarea relatiilor de colaborare intre firmele participante in domeniile: industrie agro-alimentara, turism, transport si logistica, energie, servicii, tehnologia informatiei si comunicarii (TIC), biotehnologii.
IMM-urile active in sectoarele identificate vor deveni astfel colaboratori cheie pentru creşterea economica intre tarile participante la aceste evenimente.
CCIAT ofera firmelor care nu pot participa la aceste misiuni economice posibilitatea de a le promova interesul de colaborare si de a avea discutii cu ceilalti participanti in numele acestora, caz in care firmele sunt invitate sa transmita catre CCIAT o prezentare a firmei cat si interesul specific pe piata europeana.
Informatii suplimentare la tel. 0256-490771, 0374-160904, e-mail: office@cciat.ro, Cristina Coroian – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.