Modificare a traseelor liniilor 21, 28 si 29 autobuze

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 30.07.2014 17:27 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - De vineri, 1 august, liniile 28 şi 29 autobuze vor circula din nou pana la staţia V. Economu care va fi capatul de linie pentru ambele trasee.
Astfel, traseul liniei 28 se prelungeşte de la staţia Uzinei pe Calea Dorobanţilor, intersecţia V. Economu, strada Palmierilor, strada Matasari şi strada Uzinei.
Staţia Matasari dupa intersecţia cu strada Lalelelor se desfiinţeaza. Cealalta porţiune de traseu de la staţia Uzinei la strada Ţiţeica ramane neschimbata.
De asemenea şi linia 29 işi reia traseul de pe strada Aleea Ghirodei, pe strada Matasari, Calea Dorobanţilor pana la intersecţia V. Economu, pentru a reveni pe vechiul traseu pe strada Palmierilor, Aleea Ghirodei pana la staţia Ialomiţa.
Autobuzele vor opri in toate staţiile de pe traseu.
Porţiunile dintre strada Uzinei, respectiv Aleea Ghirodei şi V. Economu au fost intrerupte pentru autobuzele 28 şi 29 in perioada lucrarilor de modernizare şi de extindere a reţelelor de apa şi canalizare de pe Calea Dorobanţilor pana la sensul giratoriu Aeroport şi pe strada Palmierilor.
Autobuzul M 35 care asigura legatura dintre Timişoara şi Giarmata Vii, şi care a fost de asemenea deviat din cauza lucrarilor din intersecţia Modern, revine pe traseul de pe Calea Dorobanţilor, Aleea Padurea Verde, Giarmata Vii şi retur.
Orarele liniilor 28, 29 şi M 35 raman neschimbate.
###
Incepand cu data de 1 august, traseul liniei 21 autobuze va circula pe un traseu modificat care va include trei strazi noi: Albastrelelor, Calea Mosnitei si Campului. Modificarea este valabila doar la plecarea din cartierul Plopi spre capatul de liniei Banatim.
Pe noul traseu se vor infiinta urmatoarele statii: Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albastrelelor), Albastrelelor (comuna cu linia 22, la intersectia dintre strada Albastrelelor si Calea Mosnitei), Plastique Form (comuna cu linia 22, pe Calea Mosnitei in dreptul S.C. Plastique Form), Apateu, Levantica, Caprioarei (toate comune cu linia 22, pe strada Campului).
Toate celelalte portiuni de traseu raman neschimba.
Datorita prelungirii traseului acestei linii si orarul de circulatie va fi foarte putin modificat incepand cu 1 august.
Autobuzul 21 asigura legatura dintre zona Printul Turcesc cu intersectia Banatim trecand prin Piata Traian in perioada lucrarilor de pe bulevardul Stefan cel Mare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.