Modificari de trasee in transportul public

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 22.08.2014 16:27 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - R.A.T.T. anunta ca, incepand cu data de 25.08.2014, datorita lucrarilor de refacere a macazului existent la intersectia strazilor Stefan cel Mare si 1 Decembrie 1918, se modifica circulatia mijloacelor de transport in comun din zona.  
 
Traseele tramvaielor liniilor de tramvai 4 si 8, care circula din Piata Balcescu, vor fi deviate pe traseul: strada Independentei – strada Drubeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca si retur.

Traseul liniei 21 autobuze va fi prelungit pana la Piata Domasneanu.

 Pentru a acoperi necesitatea de transport in comun din zona, R.A.T.T. infiinteaza, incepand tot cu 25.08.2014, o noua linie de autobuz cu denumirea 8 barat, care va avea urmatorul traseu: Piata Nicolae Balcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Gutenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazu – Piata Nicolae Balcescu.

 In afara de statiile existente de pe noul traseu se vor infiinta urmatoarele statii noi: dupa intersectia dintre strazile 1 Decembrie 1918 si Johann Gutenberg; dupa intersectia bulevardului Eroilor cu strada Daliei; dupa intersectia bulevardului Eroilor cu aleea F.C. Ripensia; pe bulevardul Victor Babes; Piata Balcescu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.