Modificari la linia 46 autobuze

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 28.02.2014 17:37 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

R.A.T.T. anunta, incepand cu data 03.03.2014, modificari la linia 46 autobuze, in urma solicitarii Colegiului Silvic „Casa Verde” cu privire la asigurarea transportului elevilor si a cadrelor didactice.
Traseul liniei 46 se va modifica de pe bulevardul Take Ionescu pe strada Simion Barnutiu, Calea Dorobantilor, Aleea Padurea Verde, Muzeul Satului, strada Avram Imbroane, Aleea CFR, strada Mihail Kogalniceanu, bulevardul Take Ionescu, Bastion. Circulatia pe acest traseu deviat se va face saptamanal, de luni pana vineri, intre orele 07:45 – 09:00 si 13:00 – 15:30. 

Doar cursele cu plecare de la Bastion la ora: 7.46, 8.57, 14.29 si 15.29 vor circula pe traseul deviat in zilele lucratoare.

In rest, cu exceptia orelor mentionate, autobuzele de pe linia 46  vor circula pe traseul consacrat (Bastion, bulevardul Take Ionescu, Gara de Est, UMT, Muzeul Satului si retur).
Pe traseul deviat statiile vor fi urmatoarele: Piata Badea Cartan, Samuil Micu, Renasterii, Piata Gen. Virgil Economu, Colegiul Silvic. De asemenea statia de la fosta I.L.S.A. se va muta in dreptul sediului R.A.T.T de pe bulevardul Take Ionescu nr. 56.
Statiile Telegrafului, Gara de Est, U.M.T. (strandul termal); cvartal U.M.T., in  sensul spre Padurea Verde, se suspenda cand se circula pe traseul deviat.
Orarul autobuzului 46 ramane neschimbat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.