Mos Nicolae la Aquatim, cu copii speciali ai Centrului Constantin Pufan

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 02.12.2013 15:16 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Aquatim va invita, vineri, 6 decembrie, ora 10, la sediul central, din strada Gheorghe Lazar, Nr. 11 A, la o actiune de suflet, cu si pentru copiii cu deficiente grave de auz si vorbire, de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan”.
Speram sa fiti alaturi de noi, pentru a sarbatori, impreuna, cea mai asteptata zi din an, Mos Nicolae!
Copiii si tinerii de la Pufan au pregatit felicitari si diverse ornamente de iarna, pe care vi le vor prezenta, in speranta ca le va fi apreciat talentul, patentat, de altfel, in cadrul numeroaselor competitii si concursuri locale si nationale.
Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan” este o institutie de invatamant special care scolarizeaza copii cu varste cuprinse intre 2 si 17 ani, cu deficiente auditive, dar si cu deficiente senzoriale multiple.
In prezent, institutia are un numar de 105  beneficiari, fiind unica in regiunea de vest a tarii.
Situatia, familiala si materiala, problematica, dar si deficientele de auz care le ingradesc integrarea lor scolara, profesionala si sociala, au lasat o anumita amprenta asupra copiilor, insa nu ii impiedica sa se exprime, ori de cate ori doresc, prin arta. Iar ei o fac extraordinar de bine!

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.