Motoscuter furat din Italia ajuns la Cenad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.01.2013 14:09 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii au depistat într-o localitate timişeană un motoscuter furat din Italia şi continuă cercetările pentru furt calificat în colaborare cu autorităţile italiene.

Aflându-se în timpul serviciului, poliţiştii din cadrul Poliţiei Sânnicolau Mare au depistat pe raza localităţii Cenad un motoscuter care figura ca furat din data de 14.09.2012 dintr-o localitate din Italia.

Persoana în posesia căreia a fost descoperit autovehiculul, R. Cosmin, de 26 de ani, din Cenad, a fost condus la sediul poliţiei, iar din verificări a rezultat că acesta a lucrat în Italia, în agricultură, dar pentru că nu a fost plătit pentru serviciile prestate, R. Cosmin, a luat motoscuterul, fără a avea acordul proprietarului şi s-a întors în România.

Pentru a nu fi descoperit la frontieră, suspectul declară că a dezmembrat motoscuterul, iar odată ajuns în ţară l-a asamblat şi l-a folosit până în prezent.

Motoscuterul a fost ridicat în vederea indisponibilizării, urmând să fie predat proprietarului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de R. Cosmin.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.