Nicolae Robu: Fac un apel la toti parlamentarii tarii sa-si dea demisia in bloc

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.01.2012 14:16 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Protestele care au loc în această perioadă în România sunt expresia nemulţumirilor profunde ale celor care protestează şi ale mult mai multor alţi cetăţeni - reprezentând, indubitabil, o largă majoritate a populaţiei României -faţă de guvernarea incompetentă şi coruptă a PDL, UNPR, UDMR şi a reprezentanţilor celorlalte minorităţi etnice, sub oblăduirea lui Traian Băsescu.

PNL Timiş îşi exprimă solidaritatea cu protestatarii timişoreni care, zi de zi, indiferent de condiţiile meteo şi de orice altceva, au găsit forţa de a manifesta paşnic, în respectul legii.
PNL Timiş consideră că cea mai corectă ieşire din situaţia creată ar fi demisia actualului Guvern, numirea unui Guvern de tehnocraţi cu statut provizoriu, dizolvarea Parlamentului, demisia Preşedintelui şi organizarea urgentă, de către Guvernul de tehnocraţi, de alegeri anticipate simultane prezidenţiale şi parlamentare. Parlamentarii PNL de Timiş - senatorul Nicolae Robu şi deputatul Horia Cristian - fac un apel la toţi parlamentarii ţării, deopotrivă ai opoziţiei şi ai puterii, precum şi la Preşedintele Traian Băsescu, să-şi dea demisia în bloc, pentru ca alegerile anticipate să poată avea loc cu celeritate.
Reprezentanţii PNL Timiş în Consiliul Local al Municipiului Timişoara sunt de acord cu întrunirea Consiliului pentru a lua în dezbatere situaţia din Timişoara şi din celelalte mari oraşe ale României şi a adopta o declaraţie oficială faţă de această situaţie şi faţă de revendicările protestatarilor, aşa cum a solicitat Asociaţia "Victoria" a Luptătorilor în Revoluţie, din Timişoara.

Nicolae Robu
Senator PNL de Timiş
Preşedintele PNL Timiş

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.