Noi proiecte de hotarare la Consiliul Local - 17 februarie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.02.2012 12:42 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:


Proiect de hotărâre privind probarea reorganizării şi funcţionării reţelei şcolare a Municipiului Timişoara pentru anul şcolar 2012-2013.
Proiect de hotărâre privind apartamentarea imobilului situat în Timişoara str. Pop de Băseşti nr.43.
Proiect de hotărâre privind aprobarea "Strategiei dezvoltării spaţiilor verzi a Municipiului Timişoara 2010-2020 şi Anexa 1 – Cadastrul Verde"
Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Municipiului Timişoara în domeniul privat al Municipiului Timişoara, a terenului aferent imobilelor cu destinaţia de locuinţă dobândite în baza Legii nr. 112/1995, situate în Timişoara str. Cezar Boliac nr. 31, Rachitei nr. 8, Ardealul nr. 46 şi Frigului nr. 1.
Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Organigramei , Statului de funcţii si a Regulamentului de Organizare si blockedare pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara .
Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii si regulamentului de organizare si blockedare pentru Filarmonica Banatul Timisoara
Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei, statului de funcţii si regulamentului de organizare si blockedare ale Direcţiei Fiscale a Municipiului Timişoara.
Proiect de hotărâre privind aprobarea ETAPEI a 2-a – Concept general de dezvoltare urbană (MASTERPLAN).
Proiect de hotărâre privind alocarea unor sume în Bugetul pe anul 2012 pentru proiectul „Firma de exerciţiu – o şansă pentru cariera ta!” , finanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă” câştigat de Colegiul Economic F.S. Nitti Timişoara.
Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de asociere dintre Municipiul Timişoara şi Asociaţia Club Banu Sport Timişoara.
Proiect de hotărâre privind închirierea imobilului situat în Timişoara bv. 16 Decembrie 1989 nr.24 în care funcţionează Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 27 februarie 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.