Noi proiecte de hotarare la Consiliul Local din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.05.2012 10:21 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara.
2. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale în Municipiul Timişoara pentru anul 2013.
3. Proiect de hotărâre privind dreptul proprietarilor de clădiri, blocuri sau hale industriale aflate pe terenuri proprietatea Municipiului Timişoara de a cumpăra aceste terenuri.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate aprobat prin art.2 din Hotărârea Consiliului Local nr. 108/27.03.2012.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Instrucţiunilor pentru ofertanţi şi a contractului cadru de concesiune pentru concesionarea prin licitaţie publică a terenului din strada Ştefan cel Mare nr.44 înscris în CF nr. 420718 în suprafaţă de 336 mp, în vederea realizării unei parcări publice ecologice.
6. Proiect de hotărâre privind concesionarea pieţelor unor operatori privaţi.
7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Municipiului Timişoara pe anul 2012.
8. Proiect de hotărâre privind prelungirea Contractului de închiriere nr. 1304/2002 încheiat între Municipiul Timişoara şi S.C. COMPLEX BASTION S.R.L., pentru spaţiul cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă din Timişoara, Str. Hector nr.1
9. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Direcţiei Fiscale a Municipiului Timişoara.
10. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 42/2000 privind modificarea tarifelor de bază pe mp. la chiriile pentru spaţiile cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui schimb de autovehicule între Municipiul Timişoara şi centrul de Servicii Sociale „Pentru Voi”.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 28 mai 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.