Noi proiecte de hotarare la Consiliul Local Timisoara - 15 februarie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.02.2012 12:57 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:

1. Proiect de hotărâre  privind modificarea art. 3 din HCL nr. 304/2010 privind aprobarea proiectului “Reabilitare Str. IANCU VĂCĂRESCU - tronsonul cuprins între B-dul Regele Carol şi B-dul 16 Decembrie 1989”, a Documentaţiei tehnico-economice, a Analizei cost-beneficiu şi a cheltuielilor legate de proiect ce revin Municipiului Timişoara, în vederea accesării fondurilor nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1. - „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1. - „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub-domeniul: „Poli de creştere”.
2. Proiect de hotărâre  privind neexercitarea dreptului de preemţiune  din  partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia  de înstrăinare a spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă SAD , situat în imobilul din str. C-tin Titel Petrescu nr.4, la preţul de 140.910 lei.
3. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Municipiului Timişoara in domeniul privat al Municipiului Timişoara, a mijlocului fix „tabela electromagnetica” care fac parte din obiectivul „Sala Olimpia” din Timisoara. In vederea casarii.
4. Proiect de hotărâre  privind atribuirea în folosinţă cu plată a Sălii Olimpia în vederea desfăşurării unui concert Pink Martini.
5. Proiect de hotărâre  privind repartizarea apartamentului 26 din str. Miloia bl.B1 sc.B. 

Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 27 februarie 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro">ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.