Noi proiecte de hotarare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.03.2012 09:53 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:

1. Proiect de hotărâre privind apartamentarea imobilului situat în Timişoara, str. Alexandru Odobescu nr. 62
2. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata impozitului pe clădiri aferent anului fiscal 2012 pentru nouă clădiri Fundaţiei „Pentru Voi”.
3. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata impozitului aferent clădirii situate în Timişoara, str. Gheorghe Bariţiu nr. 18, datorat bugetului local al Municipiului Timişoara pentru anul fiscal 2012, Asociaţiei „Serviciul de Ajutor Maltez din România Filiala Timişoara”.
4. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata impozitului aferent clădirii situate în Timişoara, str. Ana Ipătescu nr. 54, datorat bugetului local al Municipiului Timişoara pentru anul fiscal 2012, Asociaţiei „Societatea Română Speranţa”.
5. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a spaţiilor nr. 1, 2, 3 şi 4, situate în imobilul din str. Gheorghe Doja nr.4, la preţul de 250.000 euro.
6. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă SAD 1/I, situat în imobilul din str. F. Mercy nr.9, la preţul de 203.150 lei.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 09 aprilie 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.