Noi proiecte de hotarare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.07.2012 18:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Statului de funcţii pentru casa de Cultură a Municipiului Timişoara.
3. Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Statului de funcţii la Serviciul Public de asistenţă Medicală Şcolară a Municipiului Timişoara.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 16 iulie 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 102, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.