Noi proiecte de hotarare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.07.2012 06:45 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea Anexei 1 litera a)-Amplasamente propuse pentru activitatea de comerţ stradal cu CHIOŞCURI, din HCL 301/27.09.2011 privind aprobarea amplasamentelor chioşcurilor şi a rulotelor, locaţiilor de comercializare a florilor, cărţilor, popcorn-ului, aparatelor de îngheţată, legumelor, fructelor, şi a modelelor de chioşcuri agreate, conform art. 20, art. 27 şi art. 39 din Regulamentul privind condiţiile de desfăşurare a activităţilor de comerţ stradal pe raza Municipiului Timişoara, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 139/19.04.2011.
2. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă SAD 2, situat în imobilul din B-dul M. Viteazu nr.28, la preţul de 20.000 euro.
3. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea achitării taxei de membru cu drepturi depline al Asociaţiei Eurocities pentru anul 2012.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui schimb de autovehicule între Municipiul Timişoara şi Centrul de Servicii Sociale „Pentru Voi”.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 23 iulie 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 102, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.