O noua serie de cursuri de utilizare a noilor tehnologii TIC

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.07.2012 11:19 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener al Proiectului ”Formarea profesională specializată şi promovarea utilizării noilor tehnologii în scopul creşterii adaptabilităţii şi mobilităţii angajaţilor şi managerilor din IMM-urile din regiunea demografică V Vest şi VI Nord-Vest”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat în parteneriat cu S.C. SIVECO România SA, Universitatea de Vest Timişoara şi Universitatea Oradea, face înscrieri pentru sesiunea septembrie a cursurilor din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicării (TIC). 

Tematicile vizate sunt următoarele: Diagnosticul riscurilor afacerii; Riscul în afaceri – analiza surselor ce pot genera efecte negative asupra organizaţiilor de afaceri; Metode şi tehnici de gestiune a riscurilor specifice afacerilor; Analiza şi modelarea proceselor de afaceri; Metodologii de realizare a proiectelor directoare de informatizare a IMM-urilor; Sisteme integrate CIM, ERP si CRM;Sisteme informaţionale pentru management; Managementul performanţei.
Lectorii implicaţi în aceste activităţi sunt experţi din cadrul Universităţii de Vest Timişoara şi SC SIVECO România SA, liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes în Europa Centrală şi de Est.
Cursurile se desfăşoară în mai multe serii, până în luna martie 2013, şi au loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.
Participarea la curs este gratuită, toate costurile aferente fiind asigurate prin proiect şi co-finanţate de parteneri.
Reamintim că obiectivul principal al proiectului este perfecţionarea profesională în vederea asigurării competenţelor necesare pentru managerii şi angajaţii din întreprinderi, ocupaţi în funcţii de management strategic, tehnic şi economic şi care sunt interesaţi în utilizarea noilor tehnologii TIC.
Unul din beneficiile aduse IMM-urilor prin implementarea acestui proiect constă în instruirea a 300 de persoane, angajaţi şi manageri ai IMM-urilor active în regiunile de dezvoltare vizate.
Până în prezent, s-au realizat cu succes un număr de 6 cursuri pe competenţe IT şi competenţe antreprenoriale, la care au participat peste 170 persoane din care 41 manageri.
Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul CCIAT din P-ţa Victoriei nr.3, parter sau la tel. 0374160901, e-mail: alexandra.trulea@cciat.ro, Alexandra Trulea – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.