Oferta subscriptie publica pentru Marca Ziarului Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.10.2012 16:56 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

primul cotidian din ţara noastră născut după evenimentele din Decembrie 1989, cu ediţie tipărită continuă până în prezent.

Din motive financiare şi de sănătate sunt obligat să ofer spre subscripţie marca ziarului în încercarea de a asigura continuitatea apariţiei acestui simbol al oraşului liber Timişoara.
Ziarul Timişoara este o publicaţie sută la sută independentă, privată, de opinie şi informaţie care, păstrându-şi verticalitatea, luptă de 22 de ani neîntrerupt şi consecvent împotriva stângii retrograde şi pentru instaurarea unui stat de drept în România.
Din „seva” acestui ziar s-a născut în ianuarie 1990 Societatea Timişoara, una din cele mai importante organizaţii nonguvernamentale din ţara noastră, care deja în primăvara anului 1990 a ajuns prin Proclamaţia de la Timişoara cu al său punct 8, să fie cunoscută în toată lumea.
Ziarul Timişoara nu este în slujba vreunui partid sau mişcare politică şi are drept scop apărarea drepturilor omului şi promovarea ideilor conţinute în Proclamaţia de la Timişoara.
Marca ziarului este înregistrată la OSIM de 22 de ani pentru următoarele clase de produse/servicii: 16 Ziare, publicaţii (opinii, informaţii, anunţuri, reclame)
35 Publicitate
Oferta include bineînţeles şi drepturile pentru următoarele site-uri:
www.cotidianultimisoara.ro
www.ziarultimisoara.com
www.ziarultimisoara.ro
Datorită faptului că din motive financiare ziarul Timişoara la ora actuală nu mai este cotidian am decis ca site-ul www.cotidianultimisoara.ro sa funcţioneze ca o arhivă PDF a ziarului, iar ediţia on-line funcţionează pe site-ul www.ziarultimisoara.com
De asemenea oferta include şi arhiva de 22 de ani a ziarului, cu toate drepturile aferente şi sistemul de calculatoare, pentru a se putea asigura apariţia în continuare a ziarului Timişoara.
Modalitatea de desfăşurare a ofertei publice
Se emit 2000 de acţiuni la o societate, care se va infiinţa cu unicul scop de a edita şi tipări ziarul Timişoara.
Costul unei acţiuni este de 450 lei.
În prima fază a ofertei publice, care se încheie la sfârşitul lunii noiembrie, se poate comunica în scris opţiunea de a dobândi un număr de acţiuni. În această fază rezervăm unor eventuali acţionari strategici – care intenţionează să dobândească marca în proporţie de 100% sau un număr majoritar de acţiuni – dreptul de preemţiune.
În caz că până la sfărşitul lunii noiembrie nu vor apărea astfel de acţionari strategici se va va trece la faza a doua, înfiinţându-se o societate pe acţiuni cu persoanele care şi-au manifestat în scris opţiunea de a dobândi acţiuni, în ordinea trimiterii opţiunii şi a numărului de acţiuni. Respectiva societate îşi va alege noua conducere, care va decide noile condiţii de apariţie a ziarului şi noua linie editorială.
Subscripţiile minoritare au menirea de a asigura apariţia în continuare a săptămânalului Timişoara. Cu subscripţia a doar 20 de acţiuni – ce reprezintă 1 % din noua societate pe acţiuni care va poseda marca, site-urile şi ediţia ziarului – este asigurată apariţia ziarului şi în ediţia tipărită o lună de zile.
Speranţa mea sinceră este că ziarul Timişoara, în noua sa formulă, va continua să lupte pentru integrarea reală a României în Uniunea Europeană, pentru apărarea drepturilor omului şi pentru instaurarea unui adevărat stat de drept în România.
Opţiunile pentru dobândirea de acţiuni se pot trimite prin scrisoare recomandată, pe adresa:
AVIFPRODUCTION SRL , O.P. 1 C.P. 2 Timişoara.
Mai multe informaţii la telefon 0722-577922.
În ediţia de săptămâna viitoare a ziarul Timişoara sau pe site-ul cu arhiva PDF, www.cotidianultimisoara.ro puteţi afla detalii interesante din ultimii 18 ani, din „odiseea” ziarului Timişoara în lupta sa continuă împotriva metodelor tranziţiei noastre originale, neterminate, iliesciene.
Oscar BERGER, redactor-şef

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.