Ovidiu Gant a protestat impotriva proiectului de lege privind regimul proprietatii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.04.2012 09:43 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În cadrul discuţiei reprezentanţilor grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Parlamentul României cu Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu pe tema moţiunii de cenzură, avută ieri la Palatul Victoria, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a protestat vehementîmpotriva proiectului de lege privind regimul proprietăţii atât în numele Forumului Democrat al Germanilor din România cât şi al Bisericii Evanghelice C.A. din România, respectiv a celorlalţi cetăţeni români afectaţi grav de această lege.

„Am cerut Dlui Premier Ungureanu retragerea imediată a proiectului de lege, pentru că, aşa cum este formulat, este inacceptabil din punctul nostru de vedere. Premierul a confirmat că analizează foarte atent toate luările de poziţii pe această temă şi speră că se va găsi o formulă mulţumitoare foarte curând”, a declarat dl. deputat Ovidiu Ganţ.
Reamintim că dl. Preşedinte FDGR Klaus Iohannis şi-a exprimat la rândul său dezacordul cu acest proiect de lege în conferinţa de presă ţinută în urmă cu zece zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.