PNL Timis vrea demisia directorului RATT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2012 11:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Grupul de consilieri municipali ai Partidului Naţional Liberal a luat act cu îngrijorare de convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Timişoara având drept unic punct pe ordinea de zi un proiect de hotărârece urmăreşte acoperirea pierderilor uriaşe ale Regiei Autonome de Transport Timişoara. Convocarea acestei şedinţe este cu atât mai surprinzătoare cu cât iniţiatorul proiectului de hotărâre, domnul primar Gheorghe Ciuhandu, l-a retras de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare a Consiliului. În condiţiile în care alte proiecte de hotărâre depuse de grupul nostru sunt blocate în mod ilegal de către aparatul Primăriei prin depăşirea termenului în care acestea trebuie trecute pe ordinea de zi, această convocare a unei şedinţe extraordinare naşte foarte multe semne de întrebare.


Cu nici două luni în urmă, RATT a angajat în mod iresponsabil un credit de invesţii de 50 de milioane de euro ştiind că are datorii la bugetul de stat. În aceste condiţii, considerăm că pentru adoptarea unui proiect de hotărâre care să angajeze bugetul municipiului Timişoara cu peste 73 de milioane de lei în vederea achitării datoriilor la bugetul de stat trebuie îndeplinite două condiţii:
1. Demiterea directorului societăţii pentru proasta gestiune
2. Efectuarea unui audit economico-financiar care să clarifice situaţia dezastruoasă a RATT.
Trebuie stopată odată pentru totdeauna risipa banului timişorenilor de către această clică incompetentă!
Având în vedere abordarea netransparentă a acestei situaţii grave şi neîndeplinirea condiţiilor de mai sus, grupul de consilieri PNL nu va participa la şedinţa extraordinară din 10 aprile 2012.

Grupul de consilieri PNL din CL Timişoara

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.