Politisti locali amenintati fara motiv

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2012 13:29 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 9 martie 2012, în jurul orei 17, agenţii de poliţie locală care şi-au desfăşurat activitatea în zona Calea Şagului au depistat un autovehicul marca BMW de culoare neagră care se afla oprit neregulamentar în staţia RATT „Arta textilă”.

Poliţiştii locali au trecut la legitimarea conducătorului auto, căruia i-au întocmit proces-verbal de contravenţie. În acest timp, de autovehiculul Poliţiei Locale s-a apropiat un cetăţean aflat sub influenţa băuturilor alcoolice care, fără niciun motiv, a avut o atitudine recalcitrantă.

Deşi agenţii au încercat să-l calmeze, acesta a devenit agresiv, adresând injurii şi lovind cu pumnii în autovehiculul instituţiei. Din acest motiv a fost necesară încătuşarea bărbatului, fiind transportat la Secţia 3 Poliţie, unde a fost identificat.

Timişoreanul A. Ovidiu, în vârsta de 35 de ani, se afla şi în evidenţele agenţilor de la Secţia 3, fiind adus de alte două ori în aceeaşi zi la secţie de către poliţişti pentru acelaşi motiv şi fiind cunoscut ca recalcitrant în momentul în care consumă alcool. Bărbatul a fost sancţionat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 200 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.