Politistii au instrumentat mai multe dosare penale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.12.2011 16:08 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii au întocmit un referat cu propunerea de terminare a urmăririi penale faţă de C. R., de 17 ani, din Lugoj, pentru comiterea infracţiunilor de furt şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice,fără a poseda permis de conducere. La data de 01.03.2011 a sustras un autoturism pe care l-a condus pe raza municipiului Lugoj deşi nu poseda permis de conducere.

De asemenea a fost întomit un referat cu propunerea de terminare a urmăririi penale faţă de Dragoş G., de 50 ani, din localitatea Zalău, judeţul Sălaj, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe deoarece în cursul anului2011 l-a agresat pe fratele său.
Cu avizul procurorului de caz, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale faţă de F. Alexandru, cetăţean roman cu domiciliul în Italia pentru bigamie, fals în declaraţii şi fals privind identitatea. În fapt, la data de 07.03.2011, şi-a declarat în fals identitatea cu ocazia legalizării căsătoriei, deşi la data respectivă era căsătorit cu o altă persoană.
Poliţiştii au dispus, cu avizul procurorului de caz, începerea urmăririi penale faţă de Z. S. Cristian din Lugoj, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
La data de 20.10.2011, acesta în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Lugoj a accidentat mortal un pieton şi a rănit grav un altul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.