Politistii in actiune la Sannicolau Mare

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 24.08.2012 08:25 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au acţionat în cursul zilei de 23.08.2012, între orele 08.00-11.00 pe raza oraşului Sânnicolau Mare pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică şi asigurarea respectării legii pentru prevenirea activităţilor infracţionale.

Obiectivele urmărite au fost depistarea şi tragere la răspundere celor care săvârşesc fapte de natură contravenţională sau penală, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea faptelor de evaziune fiscală precum şi diminuarea numărului accidentelor rutiere cu victime şi consecinţele acestora prin depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice şi depistarea conducătorilor de mopede sau motociclete care conduc fără respectarea normelor rutiere.
Cu această ocazie au fost întocmite două dosare penale la regimul rutier, poliţiştii depistându-l pe D. Malferes, din Nerău, la volanul unui autoturism neînmatriculat şi pe D. Grigore, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timişorii, având o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale dintre care cinci au fost la legea comerţului, însoţite de bunuri confiscate în valoare de 1300 de lei şi 39 la regimul rutier pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, ocazie cu care au fost reţinute şi două permise de conducere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.