PP-DD TIMIS: 70 de ani de la consacrarea datei de 17 noiembrie drept Ziua Internationala a Studentilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.11.2011 12:11 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Organizaţia de Tineret a Partidului Poporului — Dan Diaconescu Timişoara sărbătoreşte împlinirea a 70 de ani de la consacrarea datei de 17 noiembrie drept Ziua Internaţională a Studenţilor, precum şi Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului (20 noiembrie) printr-o activitate menită să promoveze sportul în rândul tinerilor timişoreni. Mai exact, este vorba despre o competiţie de mini-fotbal desfăşurată duminică, 20 noiembrie a.c., la orele prânzului, între câteva echipe practicante ale sportului cu balonul rotund, inclusiv echipa de tineret a PP-DD Timişoara.

Organizaţia de Tineret PP-DD Timişoara doreşte să reamintească faptul că ziua de 17 noiembrie este Ziua Internaţională a Studenţilor, ziua tuturor studenţilor din lume, este ziua în care lumea a realizat că vocea lor este foarte importantă în societate. Chiar şi în 1989, când s-a înfăptuit aşa-zisa revoluţie democratică, studenţii au avut o contribuţie substanţială. Noi, membrii Organizaţiei de Tineret PP-DD Timişoara, regretăm faptul că la ora actuală vocea studenţilor este înăbuşită şi ignorată în defavoarea democraţiei.
Totodată, Organizaţia de Tineret PP-DD Timişoara doreşte să aducă aminte că în momentul de faţă în România una din cele mai mari probleme ale studenţimii vizează perioada de după absolvirea studiilor, când îşi caută un loc de muncă, iar de cele mai multe ori patronul cere experienţă. Dorim din tot sufletul ca în viitorul apropiat aceste probleme legate de găsirea unui loc de muncă după absolvirea studiilor superioare să fie rezolvate, pentru că lumea nu trebuie să uite că urmaşii unei naţiuni întotdeauna sunt şi vor fi tinerii, pentru că NOI REPREZENTĂM VIITORUL!
Organizaţia de Tineret a Partidului Poporului — Dan Diaconescu Timişoara doreşte revigorarea vocii studenţilor, în favoarea şi pentru democraţie, pentru că ei au întotdeauna ceva de spus într-un stat care se vrea cu adevărat democratic.

Diab Arafat,
Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PP-DD Timişoara

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.