Premierul Ungureanu va analiza amendamentele propuse de Coalitia 52 privind legea transparentei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2012 13:23 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Astăzi, la Guvernul României a avut loc o întâlnire între premierul Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu şi reprezentanţii a 40 de ONG-uri din România, pe tema dialogului dintre Guvern şi societatea civilă.

Preşedintele Academiei de Advocacy din Timişoara, Radu Nicosevici, a luat cuvântul în cadrul întâlnirii, susţinând amendarea Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică. De asemenea, Radu Nicosevici a semnalat disfuncţionalităţile de aplicare a acestei legi atât la nivel local, cât şi la nivel central.
În acest sens, Radu Nicosevici le-a solicitat astăzi Premierului cât şi Ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, să susţină transparenţa decizională, prin emiterea unui aviz favorabil la iniţiativa legislativă de modificare a Legii 52/2003 depusă în 27 martie de 20 de parlamentari în Camera Deputaţilor.
Mihai Răzvan Ungureanu, dar şi Cătălin Predoiu, l-au asigurat pe preşedintele Academiei de Advocacy că vor analiza atent disfunctionalităţile aplicării legii transparenţei decizionale precum şi iniţiativa legislativă de modificare a Legii 52/2003, urmând să semnalizeze public poziţia lor faţă de amendamentele propuse de Coaliţia 52, în acest sens.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.