Prinsi la pescuit ilegal pe Dunare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.01.2012 13:07 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Veche au prins doi cetateni sarbi care pescuiau ilegal in apele teritoriale ale Romaniei, pe directia localitatii Bazias.

In data de 18.01.2012, agentul politiei de frontiera a observat pe camerele de supraveghere instalate pe Dunare o ambarcatiune in care se aflau doua persoane care pescuiau pe directia localitatii Bazias.

Astfel, in jurul orelor 15:20,echipajul politiei de frontiera din cadrul S.P.F.Moldova Veche s-a deplasat in zona indicata de operatorul sistemului, unde au retinut doua persoane care intindeau plase de pescuit comercial.

Intrucat acestea nu vorbeau limba romana, nu aveau niciun document de identitate si nici autorizatie de pescuit, politistii de frontiera i-au condus la sediul sectorului pentru verificarile necesare. In urma acestora s-a stabilit ca cei doi barbati domiciliati in R.Serbia au varste de 30 si respectiv 64 ani.

In cauza au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de trecere ilegala a frontierei de stat, cat si pentru folosirea uneltelor si plaselor in scopul pescuitului ilegal.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.