Profesionistii de la Aquatim, mentorii elevilor timisoreni

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 03.05.2012 12:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În data de 4 mai, cu ocazia evenimentului Job Shadow Day-Parteneri pentru o zi, organizat de Junior Achievement România, Aquatim, în calitate de sponsor şi de partener al programului, va primi în vizită 19 elevi din clasele a XI-a şi a XII-a,de la nouă instituţii de învăţământ din Timişoara şi Buziaş. 

Timp de opt ore aceştia vor sta în „umbra” unui grup de salariaţi ai societăţii cu scopul de a îmvăţa din secretele meseriei lor, având posibilitatea să înveţe mai multe despre activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă. Compartimentele unde tinerii îşi vor petrece o zi de muncă sunt Biroul Comunicare şi relaţii publice, Biroul Calitate-mediu, Biroul GIS şi modelare reţele, Staţia de epurare şi la sucursala Buziaş. Alegerea compartimentelor s-a făcut în funcţie de opţiunile elevilor cu privire la meseria pe care doresc să o practice în viitor.
Job Shadow este un parteneriat internaţional între comunitatea de afaceri şi mediul educaţional, care le oferă elevilor o imagine reală a locurilor de muncă şi îi ajută să se decidă asupra meseriei pe care doresc să o practice în viitor. Programul, aflat la a zecea ediţie în România, se desfăşoară în 11 ţări din Europa, în SUA, Canada, Hong Kong şi Japonia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.