Program de vara la Parcul Copiilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.06.2013 18:11 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara şi-a deschis porţile anul trecut la 1 iunie, de Ziua Copilului pentru cei mici unde sunt invitaţi să se relaxeze în paleta larga de zone de agrement şi jocuri.
    Din suprafaţa de peste 6 ha a întregului parc, aproximativ 4,5 ha este zonă verde gazonată ce cuprinde peste 1.100 de arbori, arbuşti şi plantaţii, adăugându-se totodată echipamentele de agrement pentru copii în număr de 103 bucăţi. Toate acestea împreună cu trenuleţul, caruselul şi circuitul de canoe, permit copiilor dar şi însoţitorilor acestora – părinţi, bunici o bună relaxare şi o refacere fizică.
    Având în vedere solicitările mai multor cetăţeni, părinţi, bunici şi nu numai, conducerea Primăriei Municipiului Timişoara, a stabilit ca programul de funcţionare al parcului să fie cuprins între orele 9- 24, în ideea apropierii sezonului cald şi a vacanţei de vară a copiilor, astfel încat aceştia să poate beneficia de acest spaţiu de recreere cu echipamente de joacă pentru copii, diferit de cele din cartiere.
    Ziua de luni a fiecărei săptămâni va fi o zi în care se vor face intervenţiile cu lucrări de reparaţii curente funcţie de necesităţi la echipamente dar şi întreţinerea zonelor verzi gazonate şi a vegetaţiei.
    Cu speranţa că şi cetăţenii împreună cu copii vor sprijini funcţionarea în bune condiţii a parcului printr-un comportament adecvat, ii asigurăm pe toţi aceştia de o deschidere totală şi o colaborare pentru ca acest parc să satisfacă doleanţele tuturor, atât mici cât şi mari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.