Razie cu 8 stari conflictuale izbucnite spontan

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.02.2012 13:09 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - În noaptea de 18/19.02.2012, poliţiştii Secţiei 2 au organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor care fac obiectul unor lucrări cu caracter penal,verificarea localurilor, depistarea persoanelor care nu respectă prevederile privind paza bunurilor sau circulaţiei pe drumurile publice.

Cu această ocazie au fost legitimate 150 de persoane, dintre care 10 au fost conduse la sediul unităţii unde au fost amprentate şi fotografiate, au fost aplanate 8 stări conflictuale izbucnite spontan şi au fost aplicate şi 42 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.335 de lei.

Poliţiştii l-au depistat pe D. Silviu, de 32 ani, din localitatea Buziaş, judeţul Timiş, care conducea un autoturism pe Calea Martirilor din Timişoara, iar în urma testării cu aparatul alcootest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală conform O.U.G. 195 din 2002 privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

Au fost, de asemenea, verificate mai multe societăţi comerciale şi cămine studenţeşti pe linia asigurării pazei proprii, fiind depistaţi Pavlovici L., de 60 ani, agent de securitate la depozit situat pe strada Industriilor care, deşi se afla în timpul programului de lucru, consuma băuturi alcoolice şi P. Constantin, de 57 ani, care executa serviciul de paza la o societate comercială cu punct de lucru pe Bulevardul Vasile Pârvan, fără a purta uniforma de serviciu.
Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de câte 100 de lei conform Legii 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.