Razie preventiva la Dumbravita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.01.2012 13:01 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Dumbrăviţa au acţionat în acest sfârşit de săptămână pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor de competenţă, efectuarea activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier şi prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Cu ocazia acţiunii au fost organizate 17 filtre fiind legitimate 178 de persoane, 64 dintre acestea au fost verificate în bazele de date şi controlate 52 de autovehicule.
Deşi acţiunea a avut un caracter preventiv au fost depistate 6 persoane care locuiau pe raza localităţii Dumbraviţa fără forme legale fiind sancţionaţi conform O.U.G. 97 din 2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa si actele de identitate ale cetăţenilor români şi două amenzi pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991 privind normele de convieţuire socială, în valoare totală de 2.340 de lei.
Poliţiştii adresează tuturor cetăţenilor să manifeste o atenţie sporită asigurării locuinţei la plecarea de la acestea, să nu poarte ostentativ bunuri de valoare şi să conducă cu prudenţă adaptând viteza de deplasare la condiţiile meteo şi de drum.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.