Rulota furata din Franta depistata la frontiera

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 19.11.2012 19:48 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un cetăţean român care dorea să intre în ţară cu o rulotă tip Caravană, declarată furată din Franţa la începutul anului.

Ieri, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru a intra în România, cetăţeanul român Valentin P., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Mehedinţi, care conducea un autoturism marca „Renault”, tractând o rulotă tip Caravană, ambele înmatriculate în Franţa.
Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră lucrătorii noştri au solicitat şi documentele rulotei. Astfel, au constatat că seria de pe caroseria rulotei nu corespunde cu datele înscrise în certificatul de înmatriculare francez.
S-au efectuat verificări în baza de date Interpol şi s-a stabilit că rulota figura furată din 15.02.2012 din Franţa.
În cadrul primelor cercetări bărbatul a declarat că a cumpărat rulota în Franţa contra sumei de 100 euro şi nu ştia că aceasta este furată.
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.