S-a infiintat Institutul Roman pentru Dezvoltarea Tinerilor

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 14.07.2014 14:37 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - La propunerea si initiativa unui grup de tineri cu experienta si expertiza in domeniul tineretului s-a infiintat, in Timisoara, Institutul Roman pentru Dezvoltarea Tinerilor, organizatie ce sustine dezvoltarea continua, personala, profesionala si academica a tinerilor din Romania.
Institutul Roman pentru Dezvoltarea Tinerilor isi propune sa desfasoare programe si activitati specifice de dezvoltare a tinerilor in funcţie de nevoile acestora, implicarea in politicile locale si nationale in domeniul tineretului, precum şi desfasurarea de proiecte de mobilitate internaţionala pentru tineri.

Infiintarea organizatiei intervine in contextul in care societatea actuala nu acorda suficienta atentie si importanta dezvoltarii tinerilor.
Tinerii alcatuiesc pentru orice societate resursa umana esentiala pentru dezvoltarea sociala si reprezinta, totodata, motorul schimbarii sociale, evolutia lor sociala reflectandu-se in special in derularea activitatilor economice si in inovatiile tehnologice.
Aspiratiile, idealurile si conceptiile lor cuprind si sintetizeaza ideile care genereaza numeroase initiative sociale, cunoasterea acestora permitand evaluarea tendintelor de dezvoltare a societatii in care traiesc.

Componenţa echipei de conducere a IRDT este urmatoarea: Robert CIOCOTOIU – Preşedinte, Bianca ZARNOIANU – Vicepreşedinte, Andreea CIOCOTOIU – Secretar General.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.