Sanctiuni pentru publicitatea stradala fara autorizatie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.08.2012 09:30 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii locali de la Secţia 2 au continuat să aibă în atenţie şi modul în care se respectă legislaţia referitoare la lipirea de afişe şi anunţuri publicitare, deţinerea autorizaţiei pentru împărţirea de fluturaşi sau pentru amplasarea de panouri.

Astfel, spre exemplu, o femeie a fost depistată şi sancţionată conform HCL 371/2007 modificată cu 500 lei pentru că a lipit afişe pe stâlpii de curent electric de pe str. Gheorghe Lazăr, afişe care se refereau la achiziţionarea de către o firmă germană de maşini de cusut din mărcile Zzinger, Singer, Kaiser, Naumman, Phoenix.
În utimele luni, poliţiştii locali au aplicat un număr de 164 sancţiuni contravenţionale pentru lipirea afişelor, posterelor sau anunţurilor publicitare în alte locuri decât în cele autorizate, folosirea de afişe, postere sau pliante de publicitate în incinta societăţilor comerciale sau instituţiilor publice fără achitarea taxelor de publicitate, montarea de panouri publicitare sau benere fără acordul organelor de specialitate din Primărie, instalarea panourilor cu denumirea firmei fără autorizaţia eliberată de Primărie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.