Saptamana anti-violenta in unitatile de invatamant

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 21.11.2012 11:44 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţia Locală Timişoara a fost prezentă astăzi la manifestările dedicate ”Săptămânii anti-violentă în unităţile de învăţământ”, organizate de cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Rudolf Wather, manifestări axate în principal de activităţi sportive şi recreativela care au participat elevii şcolii coordonaţi de directorul Diana Utfineanţ.

De altfel, în cadrul aceluiaşi program, s-a constituit la nivelul unităţii şcolare şi o comisie pentru prevenirea şi combaterea violenţei în mediul şcolar, din care face parte şi un reprezentant al Poliţiei Locale Timişoara.

Şcoala Rudolf Walther se află, alături de alte nouă şcoli generale şi licee, printre unităţile de învăţământ aflate sub supravegherea Poliţiei Locale care efectuează patrulări în zonă, la intrările şi la ieşirile de la ore, pentru a preveni aspectele legate de nerespectarea ordinii şi liniştii publice, dar şi alte fapte antisociale care îi au în vizor cu precădere pe elevi.

Colaborarea atât pe planul siguranţei elevilor, cât şi pe planul informării elevilor şi cadrelor didactice cu privire la actele normative care trebuie respectate va continua şi în perioada următoare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.